Utalvány – Szabadidős szövőfoglalkozás 1 alkalom

15.000 Ft

Cikkszám: SZ-UT-1 Kategória:

Leírás

Műhelyemben az érdeklődők szabadidős programként betekinthetnek a szövés csodálatos világába, maguk is megtapasztalhatják az élményt, amikor a sok-sok „cérnaszálból” egyszercsak megszületik a textil… Erre a programra váltható sorszámozott, virtuális ajándékutalvány, melyet a fizetést követően a vásárláskor megadott címre e-mailben kap meg a vásárló.

Fontos! Ha néhány napon belül nem kapja meg az emailt, ellenőrizze a spam mappát és mindenképpen jelezze! A dokumentumot tetszése szerint kinyomtathatja, vagy e-mailben továbbíthatja a megajándékozottnak. Az ajándékutalvány felhasználásának határideje a vásárlástól számított 6 hónap (ez a járványügyi intézkedések függvényében meghosszabbodhat). Az utalvány beváltása: időpont egyeztetéskor kérem jelezni, a sorszám megadása elég, nem szükséges kinyomtatni.  

Tudnivalók a szövőnapról

A foglalkozás helyszíne Budaörs, 8:45-17:00 óráig tart, díja 15.000Ft.

Az ár magában foglalja az előre egyeztetett szövőszék és eszközök használatát, az ehhez nyújtott segítséget, a szükséges alap pamut és len fonalakat és egy kis frissítőt. Aki szeretne, természetesen hozhatja a saját fonalát, vagy választhat prémium alapanyagokból is.

A műhelyfoglalkozásokra két hetente hétköznap kerül sor, előzetes időpont foglalás szükséges, melyet e-mailben, telefonon, messenger üzenetben stb. fogadok.